Yoga Sunnfjord

Yoga Sunnfjord er et ikke-konkurrerende miljø for alle nivåer i yogapraksisen. 

Du kan komme og være helt nybegynner eller du kan komme til oss for å videreutvikle deg i din praksis.

Vi lover deg høyt kvalifiserte klasser og vi prøver å tilfredsstille dine individuelle behov i alle våre klasser. Våre lærere er kunnskapsrike og erfarne, og de deler nøyaktig, detaljert veiledning til alle.

Vi mener at alle har muligheten til å praktisere og blomstre med yoga. 

Vår intensjon er å gi deg verktøy og teknikker som kan brukes til å løfte din bevissthet om kropp, sinn og ditt indre selv; skape en positiv balanse som vil styrke selvoppfatning, samt det sosiale og miljømessige forholdet.

Begynne for første gang, eller videreutvikle din praktisering av yoga, bruk studio vårt som et tilfluktssted, eller et skritt tilbake fra daglig distraksjon. Bruk tiden Sunnfjord Yoga som en tid til å fokusere på deg; en tid til å være til stede, for å la ditt indre selv komme til overflaten. Opplev et åpent hjerte, sunn kropp og mer klarhet i sinnet. 

Be you, be true , be yoga!

Er du Spenst medlem og ønsker å oppgradere medlemskapet ditt som gir tilgang til Yoga Sunnfjord?

Oppgradering til Yoga Sunnfjord medlemskap

Er du IKKE  Spenst eller Yoga Sunnfjord medlem fra før, kan du kjøpe medlemskap her.

Her kan du kjøpe Yoga Sunnfjord medlemskap

Se oversikt over Yoga Sunnfjor sine kurs her:

Sunnfjord Yoga kurs og aktiviteter

Her kan du booke og se timeplan:

Timeplan og Booking 

Her kan du se våre booking regler:

Booking regler

 • Ønsker din bedrift skreddersydd yoga eller pilates for ansatte? Ta kontakt med eligrobergby@gmail.com for mer informasjon og pristilbud
 • Ønsker du en skreddersydd klasse for eksempel til din vennegjeng eller dine kollegaer? Ta kontakt med eligrobergby@gmail.com for mer informasjon og pristilbud.
 • Utleie av yogarommet til kurs og undervisning – ta kontakt med eligrobergby@gmail.com
 • Klippekort/månedskort/ukekort/drop in kan benyttes på alle åpne klasser og enkelttimer. Månedskort og klippekort gjelder fra kjøpsdato. Kortene er personlige, og kan ikke deles med andre. Klippekort er gyldig i  6 mnd.
 • De ulike kortene kan kun forlenges ved legeattest. Du henter ditt kort i Spenst Førde sine lokaler (resepsjon), Klippekort kan du også hente/kjøpe i Yoga Sunnfjord sitt studio. Du kan betale med vipps.
 • Du booker deg på timer ved å gå inn på link som tar deg til timeplan. Du kan booke 10 dager fram i tid. Det er viktig å booke seg av senest 2 timer før timen starter om du ikke kan møte, så frigjør du plassen til andre, i god yogi-ånd. Har du meldt deg på kurs trenger du ikke booke plass.
 • Når du kommer på timen scanner du medlemskort på terminal, og henter ut billeten din. Du kan også logge inn på terminal uten medlemskort, dette ved å taste inn mobil nr ditt, og fødselsdato.
 • Aldersgrense uten voksen er 16 år. Fra fylte 14 år kan man delta sammen med en voksen.
 • Gavekortet er gyldig i ett år. Gavekort kan leveres digitalt eller hentes på studio. Ta kontakt for bestilling.
 • Yoga Sunnfjord tilbyr ikke skreddersydde klasser for gravide, men du er hjertelig velkommen til å delta på våre vanlige klasser. Som gravid kan du gjøre det meste. Noen generelle råd og tips: Som hovedregel skal man ikke legge press på magen, bli for varm, hoppe, eller presse maksimalt på utslag i leddene. Dette fordi hormoner gjør kroppen mer bevegelig enn ellers, særlig i bekken og hofter.
 • Ta med egen yogamatte, teppe, bolster/pute til timene (vi har noen matter for salg). Du kan låne blokker i studio. Minner om god vask etter bruk.
 • Sprit hendene før du går inn i salen og ikke kom på timer om du er syk.
 • Oppmøte senest 5 minutter før timen starter. Døra blir låst rett før oppstart.
 • Sett fra deg sko og heng jakker i gangen. Ikke gå inn i studio med sko. Unngå å ta med bag/klær inn i salen. Mobiltelefon må være avslått og helst ikke være med inn i salen. Kom gjerne ferdig skifta eller benytt garderober på Spenst.
 • Unngå parfyme på timene da noen kan reagere på lukt.
 • Yogarommet blir et stille rom, så fint om du tar hensyn når du kommer inn i rommet og når du går fra timen. Her er det mulighet for å legge seg på matta og finne ro, både før og etter timen.
 • Hos oss møter du utdanna yogalærere som trygt guider deg på matta. Studio vårt blir et studio for alle, uansett hvilken erfaring du har. Her kan du bare komme med matta di, legge deg ned, puste og nyte.

Yoga - noe for deg?

Har du spørsmål knyttet til vårt yoga treningstilbud? Fyll ut kontaktskjema nedenfor: