Med en helseveileder oppdager du fort at du har mer «på lager», og at resultatene kommer raskere.

 

 

Personlig oppfølging, en mer motiverende og effektiv vei til målet.

Hva er en helseveileder?

Våre helseveiledere er utdannet innen personlig trening og jobber med trening, kosthold, idrett og helse. 

 

Hva betyr kompetanse nivåene?

Våre Helseveiledere (HV) har ulik erfaring og kompetanse, og vi deler derfor inn Helseveilederene våre i fire nivåer for å synliggjøre dette.

Dette gjør det enklere for deg som medlem å finne en HV med rett kompetanse for dine treningsbehov. Prisen for HV justeres for å samsvare med utdanningen og erfaringen de har. En Helseveileder som er i starten av sin karriere har derfor en lavere pris enn de som har tatt flere utdannelser og mer erfaring. 

 1.  Har minumum fullført PT-utdanning.
 2.  Har utført mer enn 300 timer og har minimum et fordypningskurs.
 3.  Har utført minimum 2500 Veiledningstimer og har minst tre fordypningskurs inkl. ernæring og kosthold
 4.  Har utført minst 4500 Veiledningstimer og minimum fire fordypningskurs, inkl. ernæring og kosthold

Velg ditt produkt her:

 • Fra kr. 700,-

  Enkelttime (50 min)

  50 minutter sammen med din Helseveileder. Her får du en god treningsøkt og gjennomgang av øvelser og teknikk!

 • Fra kr. 1687,-

  5 klipp

  5 timer á 50 minutter med din Helseveileder. Passer supert for deg som ønsker å sette deg mer inn i teknikk og få tilpassede program. Prisen på denne pakken er pr avdrag over 2 avdrag.

 • Fra kr. 1625,-

  10 klipp

  10 timer á 50 minutt sammen med din Helseveileder. Ved oppfølging over en lengre periode vil Helseveileder kunne tilpasse program, lære deg mer teknikk og treningsmetoder. Prisen på denne pakken er pr avdrag over 4 avdrag.

 • Fra kr. 2083,-

  20 klipp

  20 timer á 50 minutt sammen med din Helseveileder. Regelmessig oppfølging for å etablere gode treningsrutiner og bli selvgående på trening! Prisen på denne pakken er pr avdrag over 6 avdrag.

 • Fra kr. 2187,-

  Teknikk-pakken

  Denne pakken passer for deg som vil ha grundig opplæring i teknikk i de øvelsene du måtte ønske deg. Prisen på denne pakken er pr avdrag over 2 avdrag.

 • Kom i gang PT- pakke

  Med oppfølging over 20 timer á 50 min med din PT får du hjelp og rettledning til å komme igang med treningen din på en god måte! Prisen på denne pakken er pr avdrag over 6 avdrag.

 • Ned i vekt/stram opp PT-pakke

  Regelmessig oppfølging over 30 timer á 50 min med din PT. Du får også kostholdplan og kroppsanlyser underveis! Prisen på denne pakken er pr avdrag over 8 avdrag.

 • Livsstilsendring PT- pakke

  Regelmessig oppfølging med din PT på 60 timer á 50 min. Du får også kostholdsplan og kroppsanalyser underveis! Prisen på denne pakken er pr avdrag over 12 avdrag.

 • Bli en bedre løper PT- pakke

  Du lærer løpeteknikk, styrke og bevegelighetstrening. Vi gjennomfører teknikkanalyse og screening av styrke og bevegelighet. Prisen på denne pakken er pr avdrag over 2 avdrag.

 • Kom i form: - 12 uker oppfølging av kosthold og trening.

  I denne pakken får du tre samtaler med fokus på kosthold. I uke 1 kartlegger vi kosthold og trening. I uke 5 eller 6 følger vi opp kosthold. Avslutningsvis i uke 12 oppsummerer vi hvordan det har gått og leggen en plan for veien vidare. Gjennom de 12 ukene får du 8 PT-timer som er tilpasset deg og dine mål. I tillegg får du ein tilpasset kostholdsplan og et treningsprogram du følger utenom PT-timene. Pris: 6500 kr. Ordinært ca. 7500 kr. Kan fordelast på tre betalingar.

 • Olympiske løft/vektløfting

  Ønsker du å bli bedre i rykk, vending og støt? Denne pakken er for deg som ønsker å bli bedre i vektløfting, uansett om du driver med vanlig styrketrening til vanlig, CrossFit eller ønsker å konkurrere i vektløftning.

 • CrossFit Gymnastics

  CrossFit Gymnastics pakke, 10 klipp. Du lærer og blir bedre på de typiske gymnastics-øvelsene vi ser i CrossFit, som for eksempel toes to bar, kipping/butterfly pull ups, bar muscle ups og handstand push ups.

 • Online kosthold coaching

  Online kosthold coaching er nytt og spennende konsept, hvor din Personlige Trener hjelper deg og sørger for din fremgang, selv om du ikke har mulighet til å komme på senteret.

 • Online PT

  Online PT er en tjeneste som både du som allerede trener på Spenst og du som bor et helt annet sted i Norge kan benytte deg av. Vi ønsker å nå ut til flere for treningsglede og bedre folkehelse!

 • Online medlemskap

  Spenst Online er trening på nett med komplette treningsvideoer for hjemmetrening eller på reise med musikk, veiledning og instruksjon