Med en PT oppdager du fort at du har mer «på lager», og at resultatene kommer raskere.

 

 

Personlig oppfølging, en mer motiverende og effektiv vei til målet.

 

Hva betyr PT nivåene?

Våre personlige trenere (PTer) har ulik erfaring og kompetanse, og vi deler derfor inn PTene våre i fire nivåer for å synliggjøre dette.

Dette gjør det enklere for deg som medlem å finne en PT med rett kompetanse for dine treningsbehov. Prisen for PT justeres for å samsvare med utdanningen og erfaringen de har. En personlig trener som er i starten av sin karriere har derfor en lavere pris enn de som har tatt flere utdannelser og mer erfaring. 

 1.  Har minumum fullført PT-utdanning.
 2.  Har utført mer enn 300 timer og har minimum et fordypningskurs.
 3.  Har utført minimum 2500 PT- timer og har minst tre fordypningskurs inkl. ernæring og kosthold
 4.  Har utført minst 4500 PT-timer og minimum fire fordypningskurs, inkl. ernæring og kosthold

Velg PT tilbud her:

 • Fra kr. 700,-

  Enkelttime (50 min)

  50 minutter sammen med din PT. Her får du en god treningsøkt og gjennomgang av øvelser og teknikk!

 • Fra kr. 1687,-

  5 klipp

  5 timer á 50 minutter med din PT. Passer supert for deg som ønsker å sette deg mer inn i teknikk og få tilpassede program. Prisen på denne pakken er pr avdrag over 2 avdrag.

 • Fra kr. 1625,-

  10 klipp

  10 timer á 50 minutt sammen med din PT. Ved oppfølging over en lengre periode vil PT kunne tilpasse program, lære deg mer teknikk og treningsmetoder. Prisen på denne pakken er pr avdrag over 4 avdrag.

 • Fra kr. 2083,-

  20 klipp

  20 timer á 50 minutt sammen med din PT. Regelmessig oppfølging for å etablere gode treningsrutiner og bli selvgående på trening! Prisen på denne pakken er pr avdrag over 6 avdrag.

 • Fra kr. 1687,-

  Teknikk PT- pakke

  Denne pakken passer for deg som vil ha grundig opplæring i teknikk i de øvelsene du måtte ønske deg. Prisen på denne pakken er pr avdrag over 2 avdrag.

 • Fra kr. 2083,-

  Kom i gang PT- pakke

  Med oppfølging over 20 timer á 50 min med din PT får du hjelp og rettledning til å komme igang med treningen din på en god måte! Prisen på denne pakken er pr avdrag over 6 avdrag.

 • Fra kr. 2500,-

  Ned i vekt/stram opp PT-pakke

  Regelmessig oppfølging over 30 timer á 50 min med din PT. Du får også kostholdplan og kroppsanlyser underveis! Prisen på denne pakken er pr avdrag over 8 avdrag.

 • Fra kr. 3083,-

  Livsstilsendring PT- pakke

  Regelmessig oppfølging med din PT på 60 timer á 50 min. Du får også kostholdsplan og kroppsanalyser underveis! Prisen på denne pakken er pr avdrag over 12 avdrag.

 • Fra kr. 770,-

  Bli en bedre løper PT- pakke

  Du lærer løpeteknikk, styrke og bevegelighetstrening. Vi gjennomfører teknikkanalyse og screening av styrke og bevegelighet. Prisen på denne pakken er pr avdrag over 2 avdrag.