Førde i Sunnfjord har blitt sentrum for Flaggfoball i Norge. Siden 2019 har det rulert 4 skolelag i denne sporten der over 200 ungdommer i alderen 11-15 år har spilt på desse lagene.

Som medlem av Flaggfotball i Førde sparer du kr 1.366,- i rabatter på ditt Spenst medlemskap. I tillegg til dette får du en Spenst bag eller sekk med på kjøpet og alt på en plass!

 

For spørsmål, send e-post til kent@spenst.no

KJØP AV MEDLEMSKAP

Kjøp av medlemskap kan gjøres på senteret med en foresatt. Foresatt kan også benytte seg av bekreftelse for kjøp nedenfor, så sørger vi for oppfølging og igangsetting av medlemskapet. Ved å bekrefte kjøp via skjema nedenfor bekrefter foresatt at de har lest og forstått medlemsvilkårene og personvernerklæringen. Medlemsvilkår

Flaggfotball medlemskap kr. 365/mnd. Gjelder 12 mnd. avtale.

BEKREFT KJØP HER:

FLAGGFOTBALL/CHEER MEDLEMSKAP

Takk for at du registrerer din og ditt barns kontaktinformasjon for å benytte deg av vårt tilbud på medlemskap til barn 11-15 år som er aktive i flaggfotball. Ved å sende inn denne bekreftelsen vil det lages et medlemskap på barnet hvor foresatt er kontaktperson og betaler av medlemskapet. Ved bekreftelse aksepteres vilkårene for medlemskap beskrevet ovenfor.