CROSSFIT

Marita CrossFit

CrossFit Førde

CrossFit Førde åpnet i 2015 og er et eget lokale vegg i vegg med Spenst Førde og Helsehuset. Som CrossFit medlem har du ikke bare en egen CrossFit box på 330 kvm. Du har også tilgang til å kombinere treningen din på Spenst Førde sine råbra lokaler, Spa & Basseng, og du har dyktige behandlere samlokalisert med Helsehuset om uhellet skulle være ute. Med 7 meters takhøyde i loaklet til CrossFit Førde kan DU leke deg med alt fra klatretau, pull up rigg, turn ringer, det meste av kondisjonsapparater og kvalitets løfteutstyr fra Eleiko.

Alle våre instruktører er sertifisert med enten CrossFit Level 1 eller CrossFit level 2 trener kurs, og mesteparten av våre instruktører har vært med siden oppstart i 2015. Samtlige instruktører brenner for CrossFit som treningsform, og ønsker å overføre samme lindenskap til våre medlemmer. Målet er alltid å gi medlemmer "dagens høydepunkt", der en god treningsopplevelse og godt sosialt samgold er i fokus!

CrossFit kan virke skremmende for noen, men i praksis finner du ingen annen treningsform som er mer inkluderende! Alle økter og øvelser kan justeres etter nivå, og instruktøren for timen er alltid der for å hjelpe deg. Kvar dag blir du instruert i en WOD (workout of the day) og den består som oftest av en styrke- og en kondisjonsdel. Det gjør ayt du får fullt utbytte på timene, i tillegg til å utfordre deg både innen egne styrker og svakheter. På grunn av den store variasjonen i CrossFit vil du oppnå resultater som aldri før, samtidig som du får det mer gøy på trening enn du trodde var mulig! Bare prøv vår mest popolære time Team Friday!

Bli en del av vårt treningsmiljø idag, og meld deg på en gratis prøvetime!

CrossFit Førde er stedet du da må prøve ut!

Vi tilbyr treningsformen CrossFit som eneste tilbyder i Sunnfjord. CrossFit er en trening som er konstant variert slik at man blir godt trent innenfor de fleste fysiske ferdigheter som bl.a. styrke, kondisjon og balanse.

Hvordan gjennomføres CrossFit trening?

CrossFit kan sammenlignes med å ha personlig trener i gruppe, som betyr god oppfølging og motivasjon samt man blir en del av et unikt miljø av inspirerende og hyggelige mennesker. Ta kontakt eller kom innom for gratis prøvetime.

Hvilke medlemskap må jeg ha for å trene CrossFit?

CrossFit er inkludert i vårt CrossFit medlemskap. Dette er vårt all inclusive medlemskap der du har full pakke! Noen av fordelene vi kan nevne er at du kan kombinere CrossFit treningen din med Spa & Basseng, kombinere trening med Spenst Førde sine fantastiske fasiliteter, og du kan variere treningen med å delta på Spenst sine spesialkonsept timer Spenst Optimal. I tillegg har du blant annet tilgang til alle andre Spenst senter i Norge når du er på ferie. Men dette medlemskapet har du tilgang til et av Norges aller største og beste treningstilbud!

Her kan du oppgradere til CrossFit medlemskap

Oppgradering CrossFit medlemskap


Er du interessert i å høre mer om kurs og påmelding til CrossFit, eller har andre spørsmål, ta kontakt med DL CrossFit Førde på mail: susannflo@hotmail.no