Spenst Førde

Velkommen til Spenst!

Spent har i dag 30 sentre over hele Norge, og vi jobber stadig med å være tilgjengelig der du er. Som Pluss medlem på Spenst Førde har vi 3 sentre fordelt på en radius på 1 time. Førde, Florø og Sogndal. Som Komplett medlem har du tilgang til alle Spenst sentre i landet. Vi vil at alle skal ha muligheten til å trene, uansett om du er 5  eller 80 år, uansett om nivået spenner fra trim til trening. Trening skal være gøy, og kan tilpasses alle.

Mange blir medlem på Spenst på grunn av fleksibilitet og kunne trene på flere sentre. Noen bor i Florø men jobber i Førde, og synes det er topp å kunne legge inn en treningsøkt på det senteret som passer i hverdagen. At flere og flere finner veien til Spenst er noe vi er svært ydmyke og glade for. Vi jobber kontinuerlig med å fornye oss, slik at våre medlemmer er tilfredse og har det hyggelig her hos oss. Spenst legger stor vekt på våre medlemmers ønsker.

Se åpningstider, kontaktinfo og bilder av hvert senter her.

Spenst er svært opptatt av at du får høy kvalitet i alle ledd, og bruker derfor mye ressurser på å vedlikeholde fasiliteter, interiør, treningsutstyr og ikke minst på ansattes kompetanse.

Hvert senter har sitt særpreg, slik at du skal finne din favoritt.

Vi gleder oss til å se deg på ett av våre treningssentre, og skal gjøre så godt vi kan for at du skal nå dine mål.

Lykke til med treningen! Vi håper og tror at du vil trives!