Styrke- og kondisjonstrening

Styrke- og kondisjonstrening med stort utvalg av øvleser og apparater

Vi har Norges desidert største utstyrspark på styrketrening. Det er ikke mer å si, det må oppleves. Om du ikke er medlem, anbefaler vi deg å ta turen innom for en prøvetime. Med stor bredde og variasjon i øvelser, apparater og teknikker gjør våre ansatte alt for at du skal oppleve gleden ved styrketrening og få fremgang på kort tid.

Det samme gjelder kondisjon fasiliteter. Vi har markedets beste tredemøller, som gir en unik opplevelse når det gjelder demping og forebygging av skader.

Her vil du finne egen Indoor Running avdeling som inneholder 24 tredemøller i verdensklasse. I tillegg en egen avdeling for andre kondisjonsapparater i stort utvalg. Netflix, internett, og underholdning vil du finne på alle våre tredemøller og trappemaskiner.

Hjelp oss å holde det ryddig slik at alle trives hos oss!

Det er ikke hyggelig å komme på trening og rydde etter andre i studio. Du har kanskje opplevd å måtte rydde etter andre?

Rot med vektskiver og utstyr som henger og slenger er både irriterande og øydeleggande. Heldigvis oppleve vi at dei fleste er flinke til å rydde etter seg 👍💪 Men dessverre er ikkje alle det....

 

Vi ønsker at Spenst Førde skal være et treningssenter for alle med et inkluderenede og inspirerende miljø. Det er ikke inspirerende å starte dagens treningsøkt med å rydde etter andre. Vi gjør vårt beste for å holde senteret ryddig og rent, men vi klarer ikke dette alene uten våre medlemmers hjelp.

Tusen takk for at du hjelper oss med å sette på plass utstyr etter bruk. Ser du noen som trenger en liten reminder setter vi pris på at du hjelper oss med å informere om viktigheten av å rydde etter seg.

Sammen skal vi få en fin treningsopplevelse!