BARN OG UNGDOM

ungdom trening spenst førde

I medlemskapet Spenst Ungdom kan du trene sammen med barnet ditt. Vi har også Spenst Student som er et tilbud for ungdommer

Barn og ungdommer er velkomne hos oss!

Vi har som mål å hjelpe medlemmene våre til å leve et aktivt liv. For å få til dette har vi skapt et bredt treningstilbud som passer for mennesker i alle faser av livet. 

Mange familier har problemer med å få hverdagskabalen til å gå opp, og vår ambisjon er å hjelpe til med å få treningsbiten på plass. 

Vi tror at trening kan bli en morsom og naturlig del av familielivet, og tilbyr derfor Spenst Ungdom, som er et medlemskap for barn i alderen 11–14 år. Med dette medlemskapet kan du som forelder trene sammen med barnet ditt både i gruppetreningstimer og sammen ute på treningsområdet.

Ønsker du som forelder en lengre treningsøkt enn barnet? Da har vi gaming og e-sport rom som barnet/ungdommen garantert vil treves på mens du fullfører treningen din. Ungdom Pluss og Student Pluss medlemskap har tilgang til våre gaming fasiliteter.

Spenst Ungsom (11-14 ÅR)

Spenst Ungsom er et medlemskap for barn og ungdom i alderen 11–14 år. Du som forelder/foresatt tegner medlemskapet for barnet ditt, som da får muligheten til å trene sammen med deg eller en annen voksen person som er medlem av Spenst Førde, har minimum de samme tilgangene i sitt medlemskap som ditt barn og som du på forhånd har godkjent. Medlemskapet kan tegnes fra den dagen barnet fyller 11 år og fram til den dagen barnet fyller 15 år. 

Spenst Ungdom har rabatt på alle våre medlemskap.
Velkommen inn til oss for å tegne et Spenst Ungdom-medlemskap! 

Spenst Student (15–18 ÅR)

For oss er det viktig at ungdommer fortsetter å trene, og derfor tilbyr vi medlemskapene våre til rabattpris. For ungdommer mellom 15 og 18 år tilbyr vi rabatt på våre medlemskap, samt tilganger og tilleggsprodukter. Det er ingen begrensninger i hva medlemmer med et studentmedlemskap kan delta på, så lenge de har kjøpt tilgang.

Velkommen inn til oss for mer informasjon, eller for å tegne et medlemskap med studentrabatten. Er du under 18 år, må du ha med deg en foresatt på senteret som kan signere medlemskontrakt og stå som ansvarlig betaler for medlemskapet. 

ER DU IKKE MEDLEM OG ØNSKER Å BLI KONTAKTET VEDRØRENDE MEDLEMSKAP, SEND SMS KODEORD "tilbud" TIL 2012.