Hos Helsehuset vil du møte erfarne kiropraktorer med høy faglig kompetanse og fokus på helhetlig helse. Kiropraktoren gjør en grundig undersøkelse og sammen med pasienten legges en behandlingsplan som tar tak i alle aspekter av livet for et best mulig behandlingsresultat.

Hos våre Kiropraktorer vil du få:

  • En grundig undersøkelse og vurdering av funksjon/problemstilling i lys av systematisert erfarings- og forskningskunnskap
  • Svar på dine spørsmål omkring dine merker/plager
  • Hjelp til smertelindring og egenmestring
  • Fokus på å behandle årsaken og ikke symptomene
  • Råd og hjelp til hvordan hinder at plagene kommer tilbake.

En kiropraktor jobber med nedsatt funksjon eller smertetilstander i muskel-skjelett apparatet. Kiropraktoren er primærkontakt på lik linke med manuellterapeutene og fastlegen, og kan om nødvendig henvise videre til spesialisthelsetjenesten, bildediagnostikk (røtgen, MR, CT osv) eller sykemelde i inntil 12 uker ved behov.

Manipulasjon eller leddjustering er en av flere behandlingsredskaper en kiropraktor kan velge å bruke som behandling. Andre behandlingsmetoder kiropraktoren bruker er nålebehandling, treningsveiliedning, hjemmeøvelser, ergonomisk tilpasning, teiping, veiliedning og hjelp til guidet smertefri bevegelse med hendene.

Bestill time

Hva kan vi hjelpe deg med?

Fot- og leggsmerter, Spiseforstyrrelser, Hånd / finger skader, Artrose, Traumer, Albuplager, Kneplager, Stress og søvnproblemer, Skulderplager, Hofte og bekkenplager, Utbrenthet, Nakkesmerter, Ryggsmerter, Angst og depresjon og Hodepine / svimmelhet.

Har du spørsmål til denne behandlingen? Nøl ikke med å ta kontakt for mer informasjon