Gruppetrening

Vi har en stor og variert timeplan. Dette betyr at du alltid kan være sikker på at det er en time som passer for deg.

Forskjelige sal konsepter

Trening i sal er gruppetreningstimer som ledes av våre dyktige instruktører. Vi har flere forskjellige sal konsept, og etterstreber alltid å finne stor variasjon og bredde på vår timeplan. På Spenst vil du alltid finne en time som passer for deg. 

Å trene sammen med andre gir inspirasjon og resultater. Instruktøren bidrar også til økt motivasjon, da hun/han veileder deg trygt gjennom timen, ”pusher” deg det lille ekstra, og er der for at nettopp du skal lykkes.

Gruppetrening byr på et hav av ulike muligheter og variasjoner, og er derfor et effektivt verktøy på veien til å nå dine personlige treningsmål.  

Har du ikke tilgang til gruppetimer i ditt medlemskap?

Vårt Gruppetrening medlemskap gir deg tilgang til alle våre gruppetimer utenom spesialkonseptet Yoga og CrossFit. For å ha tilgang til timene i vårt eget Yoga Studio må du ha + Yoga medlemskap. Ønsker du tilgang CrossFit timer må du ha + CrossFit medlemskap. Ønsker du å trene på tvers av våre spesialtilbud som Yoga og CrossFit, må du ha et All Inclusive medlemskap. 

Ønsker du å oppgradere ditt medlemskap kan du gjøre dette enkelt ved å ringe resepsjonen på telefon 57720121, eller sende oss en e-post via skjema nedenfor.

Oppgradering av medlemskap

Inndeling av saltimer etter farger

Vi har innført et nasjonalt fargesystem på våre gruppetimer i sal. Dette gjør det enklere for deg å finne timer som passer deg etter ditt nivå og ønske. 

Blå er enkel og hard kondisjons- og/eller styrketrneing.
Gul er moderat kondisjons- og/eller styrketrening.
Grønn er kondisjonstrening med trinn og kombinasjoner.
Hvit er avspenning, balanse, fleksibilitet og styrke.

Gruppetimer