Om Per Anders

Digital treningsveiledning med meg

Vi begynner med en oppstartsamtale hvor vi kartlegger målsetting, helse- og livssituasjonen din og sammen legger en plan på hvordan vi skal jobbe sammen framover for at du skal nå ønsket endring. Denne samtalen tar vi enten via appen Abel eller pr telefon. 

Videre vil du få tildelt treningsprogram, kostholdsplan og eventuelt andre oppgaver som er nødvendig for å oppnå dine mål. Alt blir tilpasset til deg og din hverdag. 
Det er ikke sånn at en må ha drastiske endringer, mange ristriksjoner og slutte å leve for å oppnå en endring. Min filosofi er at desto mindre endringer en må gjøre, desto bedre er det, for da blir ikke disse endringene kun for en kort periode, men for resten av livet.  

Underveis i den digitale treningsveiledningen vil vi ha ukentlige samtaler på 15 minutter der vi ser på uken som har gått og legger en plan for kommende uke. Vi vil også kunne jobbe med andre ting, som vaneendringer for å oppnå bedre søvn og hverdagsaktivitet. 

I tilegg til disse samtalene har du til en hver tid mulighet til å sende med melding i egen chat i Abel-appen, som jeg svarer fortløpende på. 

Hvorfor skal du velge digital oppfølging?

Hverdagen kan ofte være hektisk som gjør at du ønsker å ha fleksibilitet på når du gjennomfører aktivitet/trening. Derfor vil digital treningsveiledning passe deg som ser etter et produkt som kan passe inn i din hverdag, samtidig som du får tett oppfølging.
Du trenger ikke være medlem på et treningssenter, eller ha tilgang på treningsutstyr for å få god effekt av digital treningsveiledning. 

Min Erfaring


Jeg har jobbet med trening og kosthold hos Spenst Førde siden 2017, og har drevet med styrketrening siden 2012. Etter jeg startet som Personlig Trener og Kostholdsveileder i 2017 så har jeg hjulpet flere tusen personer nå sine målsettinger innen helse og idrett. Disse personene er i hovedsak nybegynnere innen trening, men også idrettsutøvere for nasjonalt og internasjonalt nivå. 

Med god kommunikasjon og eit godt samarbeid kan jeg garrantere deg at du vil oppnå en positiv endring, som vil komme deg til gode nå og resten av livet!

Min Utdannelse

-Personlig trener studie ved Akademiet for Personlig Trening
-Eleiko Strenght Coach lvl 1 ved Eleiko
-Maksimal fettforbrenning ved Akademiet for Personlig Trening
-Hypotrofi ved Akademiet for Personlig Trening
-Kostholdsveileder ved Akademiet for Personlig Trening
-Styrkeløft trener nivå 1 ved Norges Styrkeløftforbund

 

Ta kontakt i skjemaet under for en uforpliktende prat om hvordan vi kan samarbeide for at du skal nå ønsket endring!

 

 

Kontakt Per Anders

Jeg ønsker å bli kontaktet for en uforpliktende prat: