HVA SKJER PÅ EN HELSEKONSULTASJON?

En helsekonsultasjon er din introduksjon til SPENST FØRDE. Uansett om du har trent mye før eller er helt ny på treningssenter vil du ha nytte av denne timen. En av våre dyktige Helseveiledere vil snakke med deg om ditt mål for treningen. Helseveilederen vil så gi deg gode råd og tips til hvordan du bør legge opp treningen din for å trene mest mulig effektivt og ikke minst vil helseveilederen ha fokus på at du skal finne treningsglede. Derfor kommer dere til å snakke mye om hva det er du synes er gøy å trene, og hvordan du finner de aktivitetene du liker. Helseveilederen vil vise deg rundt på senteret og gi deg svar på det du lurer på om individuell trening, gruppetrening og trening med helseveileder.

NEDENFOR KAN BOOKE DIN HELSEKONSULTASJON:

SLIK GJØR DU:

 • NB: Du må være innlogget som medlem på siden vår for å kunne booke. Deretter kan du booker din Helsekonsultasjon nedenfor. Velg Helseveileder og ledig tidspunkt som passer for deg
 • Du møter opp i resepsjonen på avtalt tidspunkt der din Helseveileder møter deg
 • Dere gjennomfører introduksjonstimen som inneholder:
 1. samtale om ditt mål for treningen
 2. anbefalinger om hva du bør trene
 3. gjennomgang av ulike øvelser som er tilpasset ditt nivå og dine mål
 4. anbefalinger om hvordan du kan sette nye mål
 • Ved behov kan Helseveileder også forklare deg hvordan du booker både gruppetrening og Helseveiledning hos oss
 • Online Trening. Helseveileder også vise deg hvordan dette fungerer – et supert alternativ om du vil ha mulighet til å også gjennomføre treningsøkter hjemme, på reise eller på ferie.

HVOR LENGE ER MIN GRATISTIME TILGJENGELIG?

Din gratis Helseveiledning er tilgjengelig for booking inntil et år etter innmelding i SPENST FØRDE. Men for at du skal ha størst glede av timen anbefaler vi deg å kickstarte medlemskapet ditt med denne timen. Og som du har sett er det mange gode grunner til å benytte seg av denne gratis timen!

HVA ER IKKE EN HELSEKONSULTASJON?

No worries, en introduksjonstime med Helsekonsultasjon er ikke en ensom bootcamp der Helseveileder skriker for å få deg til å gi alt. Dette er din mulighet til å sette ord på motivasjonen din for å starte å trene. Våre dyktige Helseveiledere jobber hver dag med å kartlegge våre medlemmers motivasjon for å trene. Der du har målet har vi svaret på hva og hvor ofte du bør trene for å nå ditt mål. Din veiviser med andre ord!

Vi har følgende bookingrutiner:
 • Sørg for å få bekreftelse fra din Helseveileder på dine bookinger 
 • Husk at det vil faktureres et gebyr stort kr. 500,- for manglende oppmøte.