BOOKINGREGLER GRUPPETIMER

ORDINÆR BOOKING

Har du Gruppetrening medlemskap har du ordinær booking. Du kan booke deg på gruppetimer syv dager innen start. Dette betyr at du umiddelbart etter en ferdig trent gruppetime kan booke deg på samme time til samme tid neste uke. Du kan være booket på inntil seks timer samtidig, og inntil tre timer på samme dag.

UTVIDET BOOKING

For deg som har medlemskap + Yoga, + CrossFit eller Premium medlemskap, kan du booke deg på gruppetimer 10 dager innen start, du kan være booket på inntil 10 gruppetimer samtidig, og inntil tre timer på samme dag.

HENTING AV BILLETT

Billett kan hentes ut tidligst to (2) timer og senest 5 minutter før timen starter, og må hentes av medlemmet selv på våre booking terminaler på senteret.

VENTELISTE

Hvis timen er fullbooket, kan du gjerne registrere deg på venteliste. Ventelisten oppdateres fortløpende, og så snart noen avbooker rykker du opp på listen. Vi sender deg en SMS dersom du får plass på den aktuelle timen.
Du har full oversikt over din plass på ventelisten via forde.spenst.no og SPENST-appen. Under Mine bookinger vises din plass på ventelisten. I appen får du opplyst hvilket nummer du er på ventelisten under timen du er booket på.

Du kan sette deg på venteliste på timer fra nettbookingen, app eller terminalen dersom timene allerede er fullbookede.
Når noen melder seg av og det blir ledig plass til deg, vil du få en SMS om at du har fått plass på timen. Du må møte opp på vanlig måte og ta ut din billett innen 5 minutter før timen starter.

Viktig:
Dersom du står på venteliste og ikke har fått plass må du møte på senteret og dra kortet ditt i terminalen senest 20 minutter før timen starter dersom du vil beholde «din plass i køen». Alle ventelisteplasser som ikke er bekreftet slik vil ellers falle vekk 15 minutter før timen starter.

5 minutter før timen frigjøres ALLE plasser som det ennå ikke er skrevet ut kvittering for. Dermed vil de som fortsatt står på venteliste få de ledige plassene.

AVBOOKING OG BOOKINGRESTRIKSJON

Du kan avbooke en gruppetreningstime senest to timer før den starter. Hvis du glemmer å avbestille 2 timer i løpet av 30 dager, får du ikke forhåndsbooke timer i en periode på 30 dager fra første «ikke møtt» time. Du kan likevel delta på timer ved oppmøte direkte på senteret. Booking skjer da via bookingstasjonen på senter samme dag som timen starter. Du kan også kjøpe deg ut av «ikke møtt» bot med kr 249,- 

Står du på venteliste og rykker opp og får plass, regnes det som manglende avbooking dersom du ikke møter til timen, uansett hvor tett opp mot timestart dette skjer. Det er viktig å sjekke inn på timen som møtt med en gang du kommer på senter, selv om du står på venteliste.

I det ventelisten kjøres er det kun de som har registrert seg som møtt til timen som kan få billett. Står du fortsatt på venteliste i det denne kjøres, men ikke har møtt til timen, vil det ikke regnes som manglende avbooking.

Står du på venteliste og vet at du ikke vil møte, anbefaler vi at du booker deg av to timer før timen starter for å unngå å bli registrert med manglende avbooking. Du blir varslet per SMS dersom du får en bookingrestriksjon. 

KONTAKT VED BOOKING OG AVBOOKING

Du kan booke/avbooke timer via våre app «SPENST» til iPhone og Android, på spenstforde.no eller i bookingstasjonene på senteret. Når du velger å avbooke via applikasjonen, er det viktig at du bare trykker ÉN gang på knappen merket «avbestill».»


SLIK BOOKER DU DEG PÅ EN GRUPPETIME

Velg blant timene som dukker opp i listen under, klikk «Booke» på den timen du ønsker å booke.
Dersom du ser det står «Venteliste», betyr dette at det er venteliste på denne timen. NB! Vår erfaring er at man ofte får plass selv om man er på venteliste, så vi anbefaler deg å møte opp på senteret og registrere deg ved ankomst slik at du er i kø for plass når det kommer avbookinger.

OPPGRADERING AV MEDLEMSKAP

Om du ønsker å oppgradere medlemskapet ditt kan du logge inn på Min Side Her kan du sende inn melding til oss på hvilket medlemskap du ønsker å oppgradere til. Du kan også ringe oss i bemannet åpningstid på telefon 577 20121, eller sende oss en mail til post@spenstforde.no 

Til booking gruppetimer