Om Magnus

Magnus er en positiv og engasjert trener som er opptatt av å tilrettelegge de beste treningsmetodene for å ta deg til neste nivå. Han gjør sitt ytterste for at treningen med han skal oppleves som variert, motiverende og morsom. Han skreddersyr treningen ut i fra din fysiske form, mål og preferanser sånn at dere sammen oppnår de resultatene du ønsker.

Han er utdannet muskelterapeut i tillegg til Personlig Trener. Som muskelterapeut jobber han med å løse opp smertefulle spenninger i rygg, nakke, skulder, hofte og kne. Noen av metodene han bruker er dyptgående muskelmassasje, muskeltøyinger og akupressure, og med et stort fokus på å finne årsaken til smertene du opplever og på den måten lager han en forebyggende plan.

Magnus Behandler alt fra generelle hverdagslige problemer som vondter i nakke, skulder, korsrygg og andre idrettsrelaterte skader. Kombinasjonen av Personlig trening og muskelterapeut er et svært nyttig verktøy for å skreddersy treningen din ved å tilpasse riktige og optimale treningsmetoder, samt øvelser for en sterk, funksjonell og skadefri kropp.

Erfaring

"Min personlige interesse innen trening er kroppsbygging. Jeg har i flere år hatt et dedikert forhold til trening med fokus på å forme kroppen gjennom riktig trening og et variert kosthold. Hvordan man responderer på trening i form av treningsmetoder, mengde, øvelsesutvalg osv er svært ulikt og må derfor tilpasses hver enkelt."

"Min erfaring som Personlig Trener er at det finnes utrolig mange meninger, teorier, myter og oppfatninger om hva som er riktig og galt innen dette fagfeltet. Gjennom en årrekke med kunnskap og erfaringer på dette området vil du ikke bare oppdage at du vil komme i bedre form, men du vil også få et kompetanseløft om hvilke treningsmetoder akkurat du responderer best på!"

Utdannelse

-Muskelterapeut
-MTT Personlig Trener Kurs: Performance Coach
-Level 1 Triggerpoint performance
-Kurs i egenmassasje

Nivå

Magnus er Personlig Trener nivå 2.

Hva betyr PT nivåene?

  1.  Har minumum fullført PT-utdanning.
  2.  Har utført mer enn 300 timer og har minimum et fordypningskurs.
  3.  Har utført minimum 2500 PT- timer og har minst tre fordypningskurs inkl. ernæring og kosthold
  4.  Har utført minst 4500 PT-timer og minimum fire fordypningskurs, inkl. ernæring og kosthold.