Ny på Spenst

ny på Spenst

Her finner du informasjon som ny medlem - Alt fra booking av gruppetrening til tips og råd.

Så gøy at du har valgt å bli medlem hos oss! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å komme i gang med gode treningsrutiner og har samlet nyttig informasjon til deg under. Ikke medlem ennå? Klikk på knappen nederst for å bli medlem idag - du får også tilgang til hundrevis av Online Trening-timer du kan trene hjemme i stua med våre beste instruktører.

Vi gleder oss til å vise deg hva vi har av treningsmuligheter og ikke mist hjelpe deg til å nå dine treningsmål. 

Vi vet det kan være litt skremmende å gå inn på et treningssenter for første gang. For at du skal komme godt i gang har vi samlet litt informasjon om hvordan du kommer i gang med våre treningstilbud og verktøy. I tillegg har vi noen rutiner og regler for å sikre at du trives og føler deg trygg hos oss. 

Ikke glem at det er en første gang for alle og vi er her for å hjelpe deg å føle deg velkommen og komfortabel. 

Første gang på senteret

Å være usikker i begynnelsen er helt normalt – vi har alle vært der.

Medlemskort

For å sjekke inn på trening trenger du et digitalt nøkkelkort eller et fysisk medlemskort. Har du meldt deg inn via nettsiden vår har du mottatt en SMS med kode til døren. Denne koden kan du bruke til du har fått aktivert ditt digitale medlemskort eller hentet ditt medlemskort i bemannet åpningstid.

SPENST - DITT DIGITALE NØKKELKORT

NB: Om du ikke har aktivert en bruker og har innlogging til vår Spenst app fra før oppretter du dette her.

Last ned appen "SPENST" i App Store eller Google Play

Gå inn på Spenst appen, velg Spenst Førde som ditt senter, og logg inn med ditt telefonnummer. Som passord bruker du det du lagde når du opprettet ny bruker. Har du glemt passord, kan du opprette nytt i link ovenfor. Klikk deretter på ÅPNE/LÅS i Spenst appen. Last ned Appen "MEMBRO", logg inn med ditt mobilnummer. Du kan nå bruke Spenst appen som ditt digitale medlemskort, du kan også bekrefte oppmøte på gruppetimer fra telefonen.

App kan brukes av alle med aktivt medlemskap hos SPENST FØRDE. OBS! Når du aktiverer Mobil adgang vil ditt medlemskort bli deaktivert.

Fremgangsmåte for å aktivere Mobil adgang

 1. Slå på bluetooth og tillat bluetooth til bruk for appen
 2. Stå nært inngangsdøra / port
 3. Trykk på menyknappen «Åpne/lås» i appen
 4. Trykk på "Finn dør" og deretter trykker du på ytterdør / port for å åpne.
 5. Ditt besøk er registrert!

Fremgangsmåte for å registrere oppmøte på gruppetime

 1. Slå på bluetooth og tillat bluetooth til bruk for appen
 2. Stå nært inngangsdøra / port
 3. Trykk på menyknappen «Åpne/lås» i appen
 4. Det vil komme opp tre booking terminaler du kan logge inn på. Klikk på en av disse, og bekreft ditt oppmøte
 5. Ditt besøk på grppetime er nå registrert!

Hva skal jeg pakke med meg i treningsbaggen?

Hos SPENST FØRDE skal du komme akkurat slik du er, du skal ikke kjenne på at du må ha det ene eller andre. Hos oss finnes alle typer medlemmer og det viktigste er at du kommer! Vi gir deg likevel noen små tips til hva det kan være greit å ta med seg. Vi selger også utstyr, vann og annet på senteret, om du skulle ha glemt noe.

 • Drikkeflaske.
 • En hengelås til garderobeskap.
 • Håndkle til å bruke på gruppetimer eller i studio (anbefalt, ikke krav).
 • Innesko - vi liker å holde det rent, så utesko tar du av ved inngangen. Du kan sette fra deg i sko hyller, eller ta dem med dem inn i garderobeskapet.
 • Egen yogamatte til alle typer yogatimer. (du kan også kjøpe yoga matte hos oss)

Helsekonsultasjon

Variert trening er viktig derfor ønsker vi at du booker en Helsekonsultasjon med en av våre Helseveiledere. Book Helsekonsultasjon via vår nettside eller ta kontakt med resepsjonen. Som ny medlem er dette GRATIS ved oppstart av ditt medlemskap ved alle årskort.

Book PT START her

Booking av gruppetimer

Som Spenst Pluss medlem har du tilgang til å booke våre ordinære gruppetimer. Spenst Komplett har tilgang til ordinære timer + vårt spesialkonsept Spenst Optimal. Som Yoga Sunnfjord medlem har du tilgang til alle våre timer og konsepter utenom CrossFit. I dette medlemskapet har du også tilgang til eget Yoga Studio. (Yoga Sunnfjord) CrossFit medlemskap er vårt all inclusive medlemskap. Her har du tilgang til CrossFit i tillegg til alle våre timer og spesialkonsepter.

Du kan enkelt oppgradere ditt medlemskap ved å ringe oss på telefon 57720121, eller sende oss en mail via denne linken:

Oppgrader medlemskapet mitt

Vi har et bookingsystem som gjør at du kan planlegge treningen din i god tid. Etter at du har registrert deg og booket deg på en gruppetime møter du opp på senteret minimum 10 minutter før timen for å hente ut billetten din. 

Gå til vår booking for å lese mer om de forskjellige timene og planlegg treningen i ro og fred. Her kan du også finne informasjon om våre booking regler.

Booking gruppetimer

Vannavtale

Vår Waterwell vannavtale er et grønt konsept som baserer seg på rent drikkevann og bruk av resirkulerte smartflasker av rustfritt stål. Et sunt valg uten tilsatt sukker. Vil du ha kaldt vann med smak og/eller kullsyre til treningen? Da kan du teste ut vårt nye tilbud! Les mer, og kjøp vannavtale nedenfor.

Vannavtale

 

Slik bruker du de vanlige apparatene

Som ny på senteret er det mange apparater å forholde seg til. For å gjøre dette lettere for deg har vi to ulike "kiosker" på senteret. Den ene er plassert i 1.etg ved booking terminalene, den andre i kondisjons avdeling i 2.etg. På disse kioskene kan du hente ut treningsprogram direkte til mobilen din. Klikk på "program" på kiosken, gå igjennom noen kjappe spørsmål, og den vil finne program som passer deg best. Her vil du finne program for ned i vekt, bli sterkere, program om du f.eks har diabetes, trenger en sterkere rygg ect. Det er også program for deg som ønsker å bli bedre i en spesifikk idrett, som f.eks golf, fotball, vollyball ect. For å hente ut program må du ha opprettet en MyWellness bruker via tilsendt mail fra oss, og lastet ned appen MyWellness. Når du har funnet program som passer for deg, scanner du QR kode på programmet med MyWellness appen din. Du vil da ha programmet i appen som inkluderer video på hvordan du bruker de ulike apparatene.

For å få maksimalt utbytte av treningen din anbefaler vi deg å ta kontakt med en av våre Helseveiledere slik at de viser deg bruk og gjør deg trygg på apparatet. Det er vanlig at dette gjøres som del av din Helsekonsultasjon.

Vi gleder oss til å se deg hos oss og ønsker deg lykke til med treningen.