Ny på Spenst

ny på Spenst

Her finner du informasjon som ny medlem - Alt fra booking av gruppetrening til tips og råd.

Så gøy at du har valgt å bli medlem hos oss! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å komme i gang med gode treningsrutiner og har samlet nyttig informasjon til deg under. 

Vi gleder oss til å vise deg hva vi har av treningsmuligheter og ikke mist hjelpe deg til å nå dine treningsmål. 

Vi vet det kan være litt skremmende å gå inn på et treningssenter for første gang. For at du skal komme godt i gang har vi samlet litt informasjon om hvordan du kommer i gang med våre treningstilbud og verktøy. I tillegg har vi noen rutiner og regler for å sikre at du trives og føler deg trygg hos oss. 

Ikke glem at det er en første gang for alle og vi er her for å hjelpe deg å føle deg velkommen og komfortabel. 

Første gang på senteret

Å være usikker i begynnelsen er helt normalt – vi har alle vært der.

Medlemskort

For å sjekke inn på trening trenger du et digitalt nøkkelkort på mobilen din, eller et fysisk medlemskort. Har du meldt deg inn via nettsiden vår har du mottatt en SMS med kode til døren. Denne koden kan du bruke til du har fått aktivert ditt digitale medlemskort eller hentet ditt medlemskort i bemannet åpningstid.

SPENST - DITT DIGITALE NØKKELKORT

Slik aktiverer du Digitalt Medlemskort

Helsekonsultasjon/PT

Variert trening er viktig derfor ønsker vi at du booker en Helsekonsultasjon med en av våre Helseveiledere/PT. Book Helsekonsultasjon via knapp nedenfor, eller ta kontakt med resepsjonen. Som ny medlem er dette GRATIS ved oppstart av ditt medlemskap ved alle årskort.

Book Helsekonsultasjon/PT START her

Treningsprogram

Gjennom «Digitalt treningsprogram» får du tilgang til treningsprogram tilpasset deg! Treningsprogrammet lages av PT med helseautorisasjon gjennom egen app. Perfekt for å holde på motivasjonen og sikre best mulig fremgang.

Les mer/kjøp Digitalt Treningsprogram her

Booking av gruppetimer

Med Gruppetrening medlemskap har du tilgang til å booke våre ordinære gruppetimer. Med Premium medlemskap har du tilgang til ordinære timer + timer ved Yoga Sunnfjord og CrossFit Førde.

Du kan enkelt oppgradere ditt medlemskap ved å ringe oss på telefon 57720121, eller sende oss en mail via denne linken:

Oppgrader medlemskapet mitt

Vi har et bookingsystem som gjør at du kan planlegge treningen din i god tid. Etter at du har registrert deg og booket deg på en gruppetime møter du opp på senteret minimum 10 minutter før timen for å hente ut billetten din. 

Gå til vår booking for å lese mer om de forskjellige timene og planlegg treningen i ro og fred. Her kan du også finne informasjon om våre booking regler.

Booking gruppetimer

Vannavtale

Vår Waterwell vannavtale er et grønt konsept som baserer seg på rent drikkevann og bruk av resirkulerte smartflasker av rustfritt stål. Et sunt valg uten tilsatt sukker. Vil du ha kaldt vann med smak og/eller kullsyre til treningen? Da kan du teste ut vårt nye tilbud! Les mer, og kjøp vannavtale nedenfor.

Vannavtale

Hva skal jeg pakke med meg i treningsbaggen?

Hos SPENST FØRDE skal du komme akkurat slik du er, du skal ikke kjenne på at du må ha det ene eller andre. Hos oss finnes alle typer medlemmer og det viktigste er at du kommer! Vi gir deg likevel noen små tips til hva det kan være greit å ta med seg. Vi selger også utstyr, vann og annet på senteret, om du skulle ha glemt noe.

  • Drikkeflaske.
  • En hengelås til garderobeskap.
  • Håndkle til å bruke på gruppetimer eller i studio (anbefalt, ikke krav).
  • Innesko - vi liker å holde det rent, så utesko tar du av ved inngangen. Du kan sette fra deg i sko hyller, eller ta dem med dem inn i garderobeskapet.
  • Egen yogamatte til alle typer yogatimer. (du kan også kjøpe yoga matte hos oss)

Slik bruker du de vanlige apparatene

Som ny på senteret er det mange apparater å forholde seg til. For å gjøre dette lettere for deg anbefaler vi deg å ta kontakt med en av våre Helseveiledere/PT slik at de viser deg bruk og gjør deg trygg på apparatene. Det er vanlig at dette gjøres som del av din Helsekonsultasjon om du har kjøpt årskort. 

Det kan også være lurt å ha Digitalt Treningsprogram pakken, som gjør at du har treningsprogrammet ditt og video av hvordan du skal trene i de ulike apparatene på telefonen din. Se informasjon om kjøp av Digitalt Treningsprogram ovenfor, og booking av Helseveileder/PT time.

Vi gleder oss til å se deg hos oss og ønsker deg lykke til med treningen.