BELØNNINGSPROGRAM

Vi belønner deg å trene

Belønningsprogram på mobilen

Den viktigste belønningen man får for trening og aktivitet, er selvsagt god helse og livskvalitet - men vi gir våre medlemmer en ekstra motivasjon ved å gi poeng for de samme aktivitetene!

Ja du leste riktig - alle medlemmer kan få belønning for å være aktive i vårt nye belønningsprogram.

Belønningsprogrammet er like unikt som det er enkelt. Det inneholder små oppmuntringer og belønninger underveis til gode treningsvaner. Oppmuntringer som kommer i form av forskjellige utmerkelser basert på ulike milepæler eller ved at du oppnår en aktivitetsstatus på hvor engasjert du er over tid.

Samle poeng

Vi gir deg poeng for å være engasjert og aktiv. Det eneste du trenger å gjøre er å aktivere belønningssystemet og din konto vil bli opprettet. Vi logger og belønner dine aktiviteter automatisk. NB! Poeng kan ikke videreføres til nytt år, derfor nullstulles de 31. desember hvert år.

Vinn premier

Alle som er med i belønningsprogrammet vil få mulighet til å vinne premier og få tilgang til eksklusive kampanjer.

Få rabatt og gaver

Bruk poengene du oppsamler på rabatt eller gavekort. Det kan være gavekort på trening til en venn, rabatt på varer på ditt senter eller en gratis økt med Helseveileder.

Strava

Som medlem i Spenst har vi som første treningssenter i Norge et belønningsprogram som verdsetter at du trener alternativt ute i det fri. Ved å koble til din Strava-konto vil vi logge og belønne trening som registreres via Strava.

Du må være medlem på et Spenst senter for aktivering av belønningsprogrammet. Gå til Min side for aktivering.

Ved aktivering blir du sendt videre til vårt nye belønningsprogram.

Paykort/Medlemskort

Betal med medlemskortet!
Legg igjen lommeboka hjemme- opprett et paykort i resepsjonen! Nå kan du bruke medlemskortet/-brikken din til å betale for varer på Spenst Førde. Du kan betale inn opptil kr 1000,- på ditt Spenst-Paykort, som du deretter fritt kan benytte i alle våre senter.

Å bruke Spenst-Paykort gjør det enklere for deg som kunde. Du slipper å gå rundt med kontanter eller bankkort og kan handle alle varer og tjenester ved å bruke Paykortet ditt. Du scanner medlemskort eller brikke i kassen, signerer kvitteringen og så er varen din.

Dette er noe av det du kan bruke pengene til: 

  • Betale medlemsavgiften din
  • Mat, drikke og kioskvarer i resepsjonen
  • Nye klær, og utstyr til trening
  • Kroppsanalyse og andre tester
  • Trening med helseveileder
  • Ny Spenst-bag
  • + Mye mer!

Husk medlemskortet hver gang du kommer på trening

Vervepremie! For hver person du verver gir vi deg 250 kr rett inn på ditt Paykort!

 

 

Belønningsprogram

 

Ofte stilte spørsmål