BELØNNINGSPROGRAM

Vi belønner deg å trene

Belønningsprogram på mobilen

Den viktigste belønningen man får for trening og aktivitet, er selvsagt god helse og livskvalitet - men vi gir våre medlemmer en ekstra motivasjon ved å gi poeng for de samme aktivitetene!

Ja du leste riktig - alle medlemmer kan få belønning for å være aktive i vårt nye belønningsprogram

Belønningsprogrammet er like unikt som det er enkelt. Det inneholder små oppmuntringer og belønninger underveis til gode treningsvaner. Oppmuntringer som kommer i form av forskjellige utmerkelser basert på ulike milepæler eller ved at du oppnår en aktivitetsstatus på hvor engasjert du er over tid.

Belønningsprogram

Belønningsprogrammet er like unikt som det er enkelt. Det inneholder små oppmuntringer og belønninger underveis til gode treningsvaner. Opptjeningen og bruk av poeng gjøres kvartalsvis. Det eneste du trenger å gjøre er å aktivere belønningsprogrammet på "Min side" og din konto vil bli opprettet. Vi logger og belønner dine aktiviteter automatisk. du kan enkelt se din poengsaldo ved å logge inn på "Min side". Vi anbefaler alle våre medlemmer til å aktivere belønningsprogrammet som er gratis og helt uforpliktende, med fare for å være både motiverende og engasjerende! 

Opparbeidelse av belønningspoeng

Opptjening og bruk av poeng gjøres kvartalsvis. 

 • Kvartal 1 er fra 1. januar til 31. mars
 • Kvartal 2 er fra 1. april til 30. juni
 • Kvartal 3 er fra 1. juli til 30. september
 • Kvartal 4 er fra 1. oktober til 31. desember

NB! Poeng kan ikke videreføres til nytt kvartal, derfor nullstulles de hvert kvartal om de ikke benyttes. Du vil få informasjon om opptjening og bruk av dine poeng via e-post. Belønningsprogrammet er kun for Spenst medlemmer.

Treningshistorikk

Vi gir deg poeng for å være engasjert og aktiv ved å loggføre din treningsbesøk. I tillegg kan du via treningsappen Strava få ekstra oppsparing av poeng, samt kunne tjene poeng ved å detla på ulike konkurranser. 

Strava

Som medlem i Spenst har vi som første treningssenter i Norge et belønningsprogram som verdsetter at du trener alternativt ute i det fri. Ved å koble til din Strava-konto vil vi logge og belønne trening som registreres via Strava. Å koble opp Strava er frivillig, man trenger ikke å koble seg til Strava for å være med i belønningsprogrammet. Strava kan kobles til dersom du allerede bruker appen og ønsker å få poeng ved å bruke Strava. Du finner mer om hvordan koble opp på "Min side".

Du må være medlem på et Spenst senter for aktivering av belønningsprogrammet.

AKTIVERING

Ved aktivering kan du benytte deg av vårt belønningsprogram.

Belønningsprogram

Paykort/Medlemskort

Betal med medlemskortet!
Legg igjen lommeboka hjemme- opprett et paykort i resepsjonen! Nå kan du bruke medlemskortet/-brikken din til å betale for varer på Spenst Førde. Du kan betale inn opptil kr 1000,- på ditt Spenst-Paykort, som du deretter fritt kan benytte i alle våre senter.

Å bruke Spenst-Paykort gjør det enklere for deg som kunde. Du slipper å gå rundt med kontanter eller bankkort og kan handle alle varer og tjenester ved å bruke Paykortet ditt. Du scanner medlemskort eller brikke i kassen, signerer kvitteringen og så er varen din.

Dette er noe av det du kan bruke pengene til: 

 • Betale medlemsavgiften din
 • Mat, drikke og kioskvarer i resepsjonen
 • Nye klær, og utstyr til trening
 • Kroppsanalyse og andre tester
 • Trening med helseveileder
 • Ny Spenst-bag
 • + Mye mer!

Husk medlemskortet hver gang du kommer på trening

Vervepremie! For hver person du verver gir vi deg 250 kr rett inn på ditt Paykort!

 

Ofte stilte spørsmål