Bredt og varierende gruppetreningstilbud

Prøv løpetimer, løpegrupper, sykkeltimer, styrketimer, CrossFit timer, kondisjonstimer, dansetimer, yogatimer eller svømmetimer. Vi har timer tilpasset nivå og alder.

Vi gir deg energi, styrke, utholdenhet, bevegelighet, glede og inspirasjon. Velkommen til vårt brede utvalg med dyktige instruktører.

Flikne instruktører

Våre instruktører setter sammen timene med tanke på at trening skal ha effekt samtidig som det skal være gøy. Treningsglede står alltid i fokus. 

Vi er veldig stolte av våre flinke instruktører eller hverdagshelter som jeg liker å kalle dem, sier Eli-Gro Bergby Carlsen, ansvarlig for gruppetrening.

Gruppetrening forplikter og er lojalitetsskapende

Mange velger gruppetrening fordi de ønsker å komme til dekket bord, samt at man forplikter seg til treningen. Å trene med instruktør kan føles trygt, og for noen er det å møte andre treningsglade en positiv faktor. Trener man ofte i gruppetimer, finner man fort en time som gir glede, man treffer kanskje også andre man kjenner. Da blir terskelen lavere for å fortsette.

Du vet hva du går til og du kjenner de du trener med sier Eli-Gro.

Rikt utvalg av gruppetimer

Vi har et rikt utvalg av gruppetimer. Styrke timer, stramopp puls, yoga, slynge, dansetimer, crossfit, spinning, bassengtimer, mobilitet, pilates, bootcamp og timer for eldre. Hos oss vil du finne et stort utvalg. Uansett form eller alder, vil du finne en time som passer for deg.

Mentaltrening er også viktig

For mange er det lett å glemme at også det mentale har behov for trening og noen ganger trenger man å puste med magen, ikke spurte på en tredemølle.
Ikke all trening trenger å være med høy puls og høy musikk.


Vi opplever at våre medlemmer synes yoga timer er nyttig i hverdagen for å takle stress, sier Eli-Gro.

Enkelte av våre medlemmer er skeptiske til gruppetrening, fordi de forbinder det med kompliserte trinnbevegelser foran speil. I dag er gruppetrening langt mer enn det. Tiden hvor du behøvde store koordinasjonsferdigheter er over. Vi holder fokus på det enkle og effektive, følger noe trender og krydrer med nisjetimer ved etterspørsel.

Har du testet flere forskjellige gruppetimer?

Mange sverger til sin ene favoritt når de booker timer, men hva med å velge en gruppetreningstime du ikke har vært med på før? Se om du liker en treningsform du i utgangspunktet er skeptisk til. Kanskje du blir overrasket.

Kort om gruppetrening hos oss

Det er utvilsomt motiverende å delta i gruppetimer og siden du får tilrettelagt for deg, er det også enkelt å melde seg på.

  • Vi har mer enn 70 ulike timer på timeplanen
  • Vi har gruppetimer både ute og inne.
  • Vi har 6 områder der det foregår gruppetrening. Sal 1 er vår største gruppetreningsal. Sal 2 kan varmes opp. Der har vi blant annet Yoga med og uten oppvarmet sal. I sal 2 foregår også slynge trening, flere bedriftstimer, og trening for barn og ungdom.
  • Vi har en egen stor spinning sal for spinning timer, og en egen CrossFit Avdeling der det foregår CrossFit timer.
  • Vi har en egen avdeling og løperom for spesialtkonseptet vårt Spenst Optimal.
  • På vår velvære avdeling på Sunnfjord Spa har vi et eget basseng der vi kjører bassengtimer.

VELKOMMEN TIL GRUPPETRENING!