Om Kent Roger

Kent Roger er eier av treninssenteret og bruker nesten all sin tid på at medlemmene skal ha det best mulig. Han er nytenkende og er lidenskapelig opptatt av at Spenst Førde skal være i Norgestoppen som treningssenter. Både når det gjelder tilbud ut til medlemmene og kvalitet på ansatte. Kent Roger liker også å ha mye jern i ilden. Utenom Spenst Førde er han også eier av Spenst Florø, og andre ulike selskap og har flere styreverv. 

Erfaring

Kent Roger har lang tid i treningsbransjen. I starten av sin karriere i 2004 jobbet han som Personlig Trener. I 2008 ble han Senterleder på Spenst Førde. Gjennom årene har han jobbet innen de fleste roller på senteret. Medlemsservice i resepjon, renhold, gruppetime instruktør m.m. I 2010 ble Kent Roger Daglig Leder og eier av Spenst Førde. Han var også med å startet Spenst Florø i 2015. Kent Roger er også med i styret i Spenst Norge, og har hatt en rolle der siden 2018.

Kent Roger har en lidenskap for å hjelpe andre. Han har derfor siden sin inntreden i treningsbransjen hatt kunder som Personlig Trener hele veien. I 2023 startet han på utdannelsen Digital Helseveileder for å hjelpe flere mennesker digitalt med sin kompetanse. 

Utdannelse

  • Bachelor Sykepleier
  • Personlig Trener gjennom Norges Idrettshøgskole
  • Digital Helseveileder

  


 

Kontakt Kent Roger