DIGITAL HELSEVEILEDER EN TIL EN 

Noen ansatte trenger en til en oppfølging. Da er dette et perfekt produkt til dine ansatte. 

Vi tilbyr digital helseveiledning med personlig trener eller helseveileder, med skreddersydd plan og oppfølging uten at man må trene på Spenst Førde. Mange har mer enn nok med å finne tid og lyst til å gå regelmessige turer, lære seg sunnere matvaner eller å motivere seg til mer fysisk aktivitet. Det kan også være at man har skader eller andre utfordringer som gjør det vanskelig å ta tak i helsen sin alene. I de tilfellene anbefaler vi en digital helseveileder.

Dette får man om man benytter seg digital helseveiledning:

  • Ukentlig oppfølging gjennom videosamtale med en helseveileder i 12 uker

  • Tilpassa treningsprogram med videoer og veiledning, for aktivitet hjemme, på jobb, utendørs eller via trening på Spenst. Alt igjennom appen ABEL.

  • Kostholdsveiledning og vane endringer

  • Tester og re-tester i styrke og kondisjon, samt blodprøver

  • Det er ingen krav om medlemskap på senteret

  • En som heier på deg og ønsker å hjelpe deg.

  • Aldersgrense 18 år

Den ansatte får et individuelt treningsprogram med god oppfølging, samtidig som vi kan følge opp gjennomføringsgrad hos den ansatte.

Gjennom gode målinger kan vi i samarbeid med evt. bedriftshelsetjeneste opparbeide et dele fremdrift, resultater og målinger i tett samarbeid med den ansatte. Vi vet at programmet vil gi gode treningsvaner og mestring hos den ansatte. 

Digital helseveilednig en til en

Dette er et individuelt program som passer perfekt til ansatte som er utrente, ønsker økt overskudd, bli sterkere og få bedre kondisjon slik at de kan stå i en krevende hverdag. De har behov for veiledning til bedre helse og/eller livsstilsendring og sliter med å få til dette alene!

OPPRETT AVTALE FOR DIGITAL HELSEVEILEDNING MED PERSONLIG TRENER/HELSEVEILDER

helseveileder

Dersom det er ønskelig kan man legge til en kroppsanalyse, som vil gjennomføres ved periodens start og slutt. Denne analysen tas på Spenst Førde. Da vil man få en mer detaljert kartlegging av utgangspunktet, og man kan måle den positive effekten treningen har gitt gjennom perioden med flere analyser og målinger. Kroppsanalysen gjennomføres ved at helseveileder går gjennom hva de ulike punktene i analysen betyr og hvor man optimalt bør ligge, men den ansatte har kun tilgang til sitt eget resultat og deles kun med bedriften ved samtykke.

3 gode grunner til å velge FRISK digial helseveiledning en til en:

  • Trening tilpasses den enkeltes utfordringer
  • Styrker den enkeltes evne til å gjennomføre planen som legges opp
  • Individuell oppfølging via digital app og 15 min digitale samtaler med helseveileder per uke.

 

TA KONTAKT FOR DIGITAL HELSEVEILEDNING EN TIL EN

 

TILBAKE TIL HOVEDSIDE FRISK BEDRIFT