Bedriftsmedlemskap

Med et bedriftsmedlemskap på Spenst får man et fullverdig medlemskap til redusert pris! 

En samarbeidsrabatt ved kjøp av minimum 5 personlige medlemskap er kr. 50/mnd. (inkludert eksisterende medlemmer). Våre bedriftsmedlemskap vil variere avhengig av samarbeidsform og volum på aktive ansatte under avtalen. Men dette styres individuelt mellom Spenst og arbeidsgiver.

Ansatte som oppretter medlemskap på Spenst har tilgang til alt som inngår i våre mest populære medlemskap Gruppetrening.

Bedriftsavtale

Den ansatte må vise dokumentasjon på ansettelse i bedriften ved kjøp av medlemskap på nett eller ved oppmøte på senteret, når vi har inngått en bedriftsavtale. Avtalen løper i 12 mnd. Den ansatte må selv dokumentere at de jobber på arbeidsplassen når bindingstiden utløper, slik at de kan fortsette på rabattert pris mnd. 13. Dette gjør det oversiktlig både for bedrften og oss og sparer begge parter for en rekke oppfølginginger på ansatte som slutter i selskapet og da ikke er en del av samarbeidet mellom Spenst og bedriften.

Som bedriftsmedlem kan man benytte seg av alt Spenst har å tilby. Man kan derfor som ansatt oppgradere medlemskapet fra Gruppe- til Premium medlemskap med samme rabatt som ved kjøp av Gruppe medlemskap. Tilbudet er godt og variert, slik at hver ansatt kan finne en treningsform man trives med. På Spenst kan man trene i flotte lokaler med topp utstyr.

Spenst kan tilby alt fra personlige medlemskap til større avtaler for hele bedriften. Ta kontakt med kent@spenst.no for spørsmål knyttet til bedriftsavtaler, eller ved ønske om å få tilsendt et tilbud.

Ansatte i bedrifter som har bedriftsavtaler kan melde seg inn ved oppmøte på senteret. I noen tilfeller har vi også en egen nettisde til bedriften og link som kan benyttes ved kjøp direkte på nett. Det er viktig at den ansatte fremviser bevis på ansettelsesform ved innmelding (ID-kort, dokumentasjon fra bedriften, lønnsslipp e.l.). Dette må dokumenteres årlig, slik at medlemskapet ikke automatisk oppjusteres til full pris.

Bedriftsavtale 

Det er også mulig å opprette en fakturaavtale for bedriften. Da kan Spenst fakturere bedriften for 6 eller 12 måneder, og den ansatte kan fritt benytte seg av alt som inngår i Gruppetrening-medlemskapet. Dette er en utmerket løsning dersom arbeidsgiver ønsker å dekke treningsavgift for sine ansatte. Flere bedrifter ønsker også å støtte den ansatte med et fast månedlig beløp eller et fast beløp ut fra hvor mange ganger den ansatte har registrert trening per måned. Dette kan vi fint finne en løsning på sammen med bedriften. For spørsmål eller oppretteløse av fakturaavtale/sponsoravtale ta kontakt med kent@spenst.no.

TILBAKE TIL HOVEDSIDE FRISK BEDRIFT

 

ER DU INTERESSERT I EN UFORPLIKTENDE PRAT OM BEDRIFTSMEDLEMSKAP TIL DINE ANSATTE BENYTT DEG AV KONTAKTSKJEMA NEDENFOR