Aktiv pause

Gi dine ansatte økt velvære!

Vår persnlige trener/Helseveileder gjennomfører en 15 min rask og effektiv strekk, tøy, bøy. Den er en booster for de med stillesittende jobb. Aktiv pause er et supert valg for arbeisplasser som har ansatte som sitter mye foran PC-skjerm i løpet av arbeidsdagen.

Har man en stillesittende jobb, eller en arbeidshverdag med mange utfordrende arbeidsstillinger, kan man få smerter og plager i flere deler av kroppen. Ved å gi kroppen et avbrekk og løsne opp i stiv og anspent muskulatur vil man oppnå bedre arbeidsstilling og mindre smerter. 

Aktiv pause har vært en flott måte å gi de ansatte et avbrekk fra hverdagens arbeidsdag

– sitat samarbeidende bedrift

En aktiv pause gir også hodet en liten pause gjennom å flytte tankefokus i noen minutter. Det fører gjerne med seg ny arbeidslyst, kreativitet og motivasjon for resten av arbeidsdagen. En skikkelig energiboost! En aktiv pause krever ikke utstyr, og kan gjøres hvor som helst. Alle kan delta, og det kan gjøres når som helst i løpet av arbeidsdagen. Treneren guider gruppen gjennom gode øvelser for bevegelighet og avspenning, som verken gjør en sliten eller svett.

 

Aktiv pause er et supert valg for arbeidsplasser som har ansatte som sitter mye foran PC-skjermen i løpet av arbeidsdagen.

OPPRETT AVTALE FOR AKTIV PAUSE

aktiv pause

3 gode grunner til å velge aktiv pause:

  • Spenst kommer til din bedrift
  • Kort og effektivt
  • Ingen utstyr nødvendig
  • Sosialt og et friskt avbrekk i arbeidsdagen

aktiv pause

Vi avtaler med bedriften om det skal tilkomme reiseutgifter av henging av lang reisevei til bedriften.

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN FOR FRISK BEDRIFT