8-ukers «kom i gang»-pakke

En god start på en mer aktiv livsstil

Vårt “KOM I GANG” tilbud er en skreddersydd bedriftsløsning som gir de ansatte alle forutsetninger for å få fremgang og lykkes med livsstilsendring. Har får den enkelte tett oppfølging via Spenst kostholds- og treningsapp. Målet er å vise til resultater og gi motivasjon til å fortsette en mer aktiv livsstil videre.

Tett oppfølging av helseveilder eller personlig trener

Sammen med helseveileder eller personlig trener gjøres det en kartlegging før og etter. I tillegg vil det settes individuelle mål som jobbes etter. Gjennomføringen av programmet settes med både trening med helseveileder, egentrening og digital oppfølging for ekstra støtte under programmet.

Vi tilbyr kjøp av kroppsanalyse til alle i gruppen. Da vil man få en mer detaljert kartlegging av utgangspunktet, og man kan måle den positive effekten treningen har gitt gjennom perioden. Analysen gjennomføres som en gruppe og benyttes som motivasjon til gruppen, men den enkelte får kun tilgang til sitt eget resultat. Målingene er svært enkle å gjennomføre. Man er barbeint, og ellers fullt påkledd. Selve målingen tar et par minutter, og man får en detaljert oversikt over kroppens sammensetninger. Dette er en tilleggstjeneste til 8-ukers pakken.

pris kom i gang

3 gode grunner til å velge 8 ukers ”Kom i gang”-pakke

  • Individuell og tett oppfølging av helseveileder eller personlig trener

  • Få gode verktøy for å bli selvgående

  • Motivasjon og mestring

  • Oppfølging via app digitalt 

 

pt bilde

Hvorfor velge “Kom i gang”?

Målbare resultater

I starten og slutten av perioden vil det bli gjennomført målinger av treneren, slik at man kan se utviklingen gjennom treningsperioden. Disse målingene er konfidensielle, og brukes kun som verktøy for å finne gode treningsmål, og for å se endring og forbedring. Ofte skjer det endringer som ikke nødvendigvis er lett synlige i speilet eller på badevekta, men som likevel kan utgjør en stor forskjell på helse og livskvalitet. Slike målinger er ofte svært motiverende!

avtale

Opprett avtale for kom i gang pakke

3 gode grunner til å velge 8 ukers ”Kom i gang”-pakke

  • Individuell og tett oppfølging av PT
  • Få gode verktøy for å bli selvgående
  • Motivasjon og mestring

TILBAKE TIL HOVEDSIDE BEDRIFT