TRYGG TRENING PÅ SPENST FØRDE

Vask av tredemølle

Du kan føle deg trygg når du trener hos oss, og vi følger til enhver tid gjeldende retningslinjer for godt smittevern. Nedenfor kan du lese om retningslinjene som gjelder.

Er du ikke medlem enda? Da kan du starte ditt medlemskap hos oss her - velkommen ♥

DETTE GJØR VI FOR Å FOREBYGGE SMITTE:

Kom frisk
Dersom du har hoste, sår hals, feber, tung pust eller har andre symptomer på luftveisinfeksjon - eller er i karantene, skal du ikke være på SPENST FØRDE.

Hold avstand
Det viktigste du kan gjøre er å sørge for å holde avstand til de rundt deg. Vi anbefaler at du alltid holder 1 meter avstand til de rundt deg. Om du vil trene når det er mindre folk kan du sjekke kapasiteten på senteret her. 

Registrering
Husk å registrere deg ved ankomst. Dette gjør du ved å holde medlemskort eller medlemsbrikke inntil kode leser.

God håndhygiene
Bruk antibac når du kommer til og går fra senteret, og vask hendene grundig og ofte.

Vask utstyr
Vask godt av treningsapparater og utstyr før og etter bruk. Ta med deg microfiber klut fra inngangen når du kommer på trening. Det står sprayflasker lett tilgjengelig rundt på hele senteret. Sprut på kluten, og vask etter deg der du har vært i kontakt med apparat eller annet utstyr. Legg brukt klut i korg for brukte kluter på vei ut av senteret.

Munnbind på vei inn og ut av senter
Vi anbefaler å bruke munnbind til og fra garderoben når du kommer og går. Du trenger ikke å bruke munnbind under trening.

Garderober og dusj
Garderober og dusj er åpne, men vi oppfordrer deg til å komme ferdig skiftet, og om å dusje hjemme, hvis mulig.

Gruppetrening
Velkommen til våre gruppetimer! Det er lagt tilrette for 1 m avstand.

Tren online - nå åpent for alle SPENST-medlemmer!
Vi har åpnet våre online timer for alle medlemmer. For å få tilgang må du logge deg inn på Min Side. Logg deg inn med din SPENST-innlogging, og klikk på Online Trening. God trening!

VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG!