Trygg trening for ungdom

Dette er et eksklusivt tilbud for ungdom mellom 13-15 år som innebærer trening i studio med kyndig veiledning av en personlig trener i små, oversiktlige grupper. I løpet av 5 samlinger vil ungdommen tilegne seg trygg og nødvendig kompetanse til å kunne trene på egenhånd. Ungdommen får en mestringsfølelse innenfor ulike treningsmetoder; både kondisjonstrening og styrketrening i sal og studio.

Gjennomføring

Treningslappen gjennomføres over flere samlinger med følgende temaer:

Introduksjon

Her ønsker vi at både ungdom og foreldre møter. Vi går gjennom hva Studiolappen er og hva vi skal gjennomgå på dette kurset, vi går gjennom regler for oppførsel på våre sentre, gevinsten av trening for ungdom.

Gruppetimer sykkel

Introduksjon til sykkeltimer i sal.

Gruppetimer sal

Introduksjon til gruppetimer i sal og informasjon om hvilke gruppetimer ungdommen har anledning til å melde seg på.

Studiotrening

Introduksjon til egentrening i studio; pressøvelser, trekkøvelser, underkropp- og helkropp-øvelser. Vi har fokus på å trene med egen kroppsvekt, uten ytre belastning/bruk av tunge vekter.

Utholdenhetstrening

Gjennomgang av apparater for utholdenhetstrening; tredemølle, sykkel, romaskin og ellipseapparat. Vi går også gjennom ulike former for utholdenhetstrening; langkjøring og intervalltrening.

Kosthold/Restitusjon/Søvn/Doping

Ungdommen får kunnskap om sundt kosthold og hvor viktig det er med kvile og nok søvn. Ungdommen skal også igjennom e-læring programmet til Antidoping Norge. Her vil ungdommen lære om konsekvens av doping. 

Bestått

Ved endt kurs, med tilstrekkelig oppmøte og oppnådd kompetanse, vil deltager få tildelt Treningslappen.

Pris

Kr 1.200,- Ungdomsmedlemskap for tilgang til senteret er kr 349,- pr.mnd. Ingen bindingstid for ungdom under 15 år.

Ønsker du å booke plass på Treningslappen, eller har andre spørsmål? Bruk kontakt skjema nedenfor: