Mental Trening

Morten Eriksen

Nå dine mål og realiser dine drømmer med mental trening

Mental Trening

Mental trening har til hensikt å utvikle mentale ferdigheter slik at vi presterer og får det bedre.

Mental trening brukes i toppidrett, av toppledere og andre suksessrike mennesker. I de senere år har flere og flere oppdaget hvor effektive disse teknikkene er ved bruk på rett måte.

Noen av teknikkene som brukes er å definere mål og verdier, visualisering, bevisstgjøre og styre indre dialog, avspenning, mestre stress, holde fokus, bygge selvtillit, og styre følelser.

Introduksjonstilbud

3 timer (a40min). Totalt kr. 2100,-

Oppfølgingspakke

Veien videre
8 timer (a40min). Totalt kr. 5400,-

Timene blir gjennomført online og sammen med vår Mental Trener Morten Eriksen

Hver konsultasjon blir skreddersydd til den enkelte.

Mental Trener

Morten EriksenOm Morten

Morten Eriksen er eier og sertifisert Mental Trener i XCoaching AS. Han har de siste 15 årene vært lidenskapelig opptatt av å finne ut hva som skal til for å prestere og få det bedre.

Han har gitt ut to bøker innen livsstilsendring/mental trening og vært intervjuet av VG og Firda flere ganger samt vært på TV2 God Morgen Norge.

Erfaring

Morten har lang selverfaring innen livsstilsendring og mental trening. Han har gjort radikal endring i både mental og fysisk helse.

Et par år etter at han tok svennebrevet som møbelsnekker på tidlig 2000 tallet, fant han ut av arbeidslivet grunnet dårlig tankesett og livsstil.

Men etter at han oppdaget effekten av XCoaching® endret både helsen og livsstilen seg radikalt ,og karrieren skøyt fart.

I løpet av det siste 10 året har han jobbet som Prosjektingeniør, Key Account Manager, International Sales Manager, og Chief Marketing Officer frem til 2017, da han startet å jobbe fulltid som konsulent gjennom eget firma.

Han stiftet XCoaching AS i november 2020 for å inspirere og motivere andre til å prestere og få det bedre.

Utdanning

Sertifisert Mental Trener i XCoaching AS.

Her kan du komme i kontakt med Morten