Resepsjon

Trening er viktig ansattgode og har stor påvirkning på de ansattes helse og humør. Har din bedrift avtale med Spenst?

Bedriftsavtale med Spenst Førde

Mange bedrifter og virksomheter har sett verdien av friske og sunne medarbeidere. Regelmessig trening kan forebygge muskel- og skjelettplager, og være positivt for den psykiske helsen og arbeidsmiljøet.

Vi kan tilby bedriftsmedlemskap med rabatterte medlemskap til de ansatte. En bedriftsavtale koster ikke bedriften noen ting, utover at vi ønsker å kunne promotere oss på arbeidsplassen med en info-plakat om vårt tilbud og at avtalen blir formidlet til de ansatte. Ved inngåelse av bedriftsavtale får ansatte hos bedriften lov å bli medlem via nettsiden vår til rabbatert bedrift pris. Innmelding gjøres på linken nedenfor. Det vanlige er at den ansatte selv betaler for medlemskapet, men det er også mulig å kontakte oss for å få en samlefaktura der bedriften betaler for de ansatte, eller en sponse sum pr gang den ansatte trener på senteret. Slik kan også bedriften velge å støtte de som gjør en innsats for lavere sykefravær, de som er inaktiv betaler for medlemskapet sitt selv. 

Bedriftsmedlemskap har 12 mnd bindingstid. Skal den ansatte flytte og ikke lenger har tilgang til senteret, kan man avbryte bindingstiden. Man kan også ha medlemskap der man trener på tvers av andre Spenst senter.  Medlemskap, faktura og besøkshistorikk kan den enkelte hente ut fra våre medlemssider. Dette er praktisk hvis den ansatte har en avtale med sin arbeidsgiver om refundering av treningsavgift. For ytterligere informasjon kontakt oss på kent@spenst.no.

Innmelding bedriftsmedlemskap

Hvis din bedrift har avtale med oss kan du opprette medlemskapet her til rabattert pris. Velg type medlemskap som passer for deg, og velg innmelding via bedrift pris.

BEDRIFTSAVTALE

Følgende bedrifter har avtale med oss i dag

  • Sunnfjord Kommune
  • Helse Førde
  • Åsen & Øverlid
  • Sparebanken Sogn & Fjordane
  • Peak Sunnfjord
  • Coop Vest
  • Scandic Sunnfjord Hotel & Spa

Se full oversikt her.

Vi er stolte av at så mange velger oss som samarbeidspartner innen helse og velvære!

Ønker du en uforpliktende prat om bedriftsavtale, registrer her

Kontaktpersoner

Kent Roger Engdal
95969246
Se e-post