Om Eva
Eva har jobbet i treningsbransjen i 30 år. Er gruppetreningsinstruktør, Pilates instruktør, Personlig Trener, og har spesialutdannelse innenfor rehabiliteringstrening, funksjonell trening og trening som smertebehandling. Hun er også Aktiv Mot Kreft instruktør. Hennes største lidenskap er å få muligheten til at dele sin kjærlighet for yoga og livet. Å møte deg, få lære deg å kjenne, både på matten og utenfor. Hun er en dedikert livsnyter, elsker mat, vin, gode samtaler, latter og gråt. Hun underviser yoga, filosofi og bevegelse med integritet, trygghet, masser av kunnskap, humor og varme, og gjør sitt beste for å inspirere og motivere med omsorg og tilstedeværelse

Yoga bakgrunn: Hun har undervist yoga i 15 år, og har undervist Global Yoga klasser de siste 8 årene. Hun har yoga og pilates utdanning gjennom Sats, og har gjennom mange år søkt inspirasjon ved å delta på ulike workshops, teachertrainings og yogaevents. I 2012 tok hun grunnutdanning og certifiering gjennom Global Yoga og har siden også tatt Global Yoga Power, Global Yoga Fördjupning og Global Yoga Yin, og er også en del av Global Yoga sitt utdanningsteam

Lørdag kl.10.30-12.00
AGNI 108  
Med kraft

For deg, dine kjære og verden vi lever i!
Velkommen til å komme hjem til det som virkelig ligger ditt hjerte nært. Temaet i denne klassen er agni som betyr ild. Vi jobber med din indre kraft og ild, en flamme du ble født med som alltid er tilgjengelig der inne. Denne ilden kan ikke brenne  ut eller slukke, men vi er flinke til å dempe vårt eget lys. Med trygghet blir du guidet til å komme hjem til deg selv, sette dine personlige intensjoner og kjenne hva som får hjertet ditt til å slå, brøle og våge å hvile.

En klassisk Global Yoga-time som vi har undervist siden 2007. Perfekt å praktisere som et ritual i begynnelsen av måneden, i livets overganger og når du skal begi deg ut på et nytt eventyr. Eller bare ønsker en fysisk utfordring!


Lunsj kl 12-13 inkludert i pris, suppe (glutenfri/vegansk) med brød fra Kardemomme. Oppgi om du vil ha glutenfritt brød. 

Lørdag kl. 13.15-15.15
YIN MASTERKLASSE
Jeg inviterer til en inspirerende yogaklasse der du får hvile og gi slipp, både fysisk og mentalt. Her får du mulighet til å investere i deg selv, booste energi og livskraft. 
Denne klassen har fokus på å LANDE og er for alle. For dere som vil prøve yoga for første gang eller dere som har yoget 1000 ganger og behøver å lande en stund i stillheten du finner  i det enkle. Du får vende oppmerksomheten inn til deg selv og utforske hva det innebærer for deg å gi slipp i posisjonene. Jeg kommer til å være der for deg med hands-on og inspirasjon 

Søndag kl 11-13
WORKSHOP RYGG RELEASE OG CORE
Hvordan ta vare på ryggen og hvordan påvirker vårt muskelapparat i mage smerter i ryggen?
I denne workshopen får du dypere forståelse for hvordan vår kjernemuskulatur virker og hvilken funksjon den har, og hvordan den påvirkes av pust og de utfordringer livet gir oss. Du får lære viktige øvelser både for styrke, avspenning og mobilitet for både mage og rygg, og vi ser på hvordan pust og stress påvirker dette området.