Det er med glede jeg ønsker å invitere til yoga workshop søndag 18.april. i Spenst sine lokaler.

Vi starter kl. 17.00 med Yoga Flyt 75. Det er en time hvor vi flyter rolig og lekent gjennom en serie. Her er det god tid til å finne fokus til pust og du vil jobbe med styrke, smidighet og mobilitet. Timen tilpasses både nybegynnere og øvet.

Vi går rolig over til Yin Yoga 75 kl. 18.30. Yin Yoga er en rolig yogaform der vi mykt kommer inn til bindevev og ligamenter. Dette er en mindfull og meditativ yogaform der vi virkelig går i dybden og løser opp alle typer spenninger, både fysiske, mentale og emosjonelle. Stillingene holdes i 3-5 min. og fokuset er blant annet på pust og å gi slipp. Jeg gir tilpasninger underveis om du trenger det. Klassen avsluttes med nydelig avspenning.

Etter timen blir det servering av bobler og sjokolade. Vi nyter det på mattene våre.

NB: begrensa antall plasser, vær rask med å sikre deg plass via påmelding her. Bindende påmelding.

Fint om du kommer senest 5 min. før timen starter, men jeg er tilgjengelig 15. min før om du ønsker å komme tidlig og bare lande på matta di. Ta gjerne med egen matte og pledd, men jeg har matter og blokker til utlån om du trenger.

Litt om meg. Jeg heter Eli-Gro Bergby Carlsen og er utdanna gjennom Global Yoga 200h. Jeg har også Yin Yoga 50h og er utdanna yogalærer for barn. Ellers har jeg 23 års erfaring som gruppetreningsinstruktør og et stort antall av kurs og ulike utdanninger. Jeg er lærer på videregående og underviser blant annet i kroppsøving. Min filosofi er at yoga handler om livet og ekte mennesker, ikke om galleriet. Alle kan gjøre yoga, gleder meg enormt til å se dere på matta.