Om instruktøren Eli-Gro
Eli-Gro ble introdusert for yoga gjennom Spenst og har tatt ulike yogakurs i SATS – skolen. Hun har utdanning fra Global Yoga 200h, Yin Yoga 50h og Yoga for barn. Hun har også utdanning i Pilates; både nybegynner og øvet. Hun har 23 års erfaring som gruppetreningsinstruktør og har et stort antall kurs, utdanninger og workshops. Eli-Gro elsker å undervise i yoga og har 10 års erfaring. Hennes filosofi er at yoga handler om livet og ekte mennesker, ikke om galleriet. Alle kan gjøre yoga, og du gjør det på din måte. Yogaen blir til underveis og hun er ydmyk for yogareisen. For henne handler det om å være tålmodig, nysgjerrig, leken, og ikke ta alt så alvorlig. Hun er opptatt av at du får en god og trygg opplevelse på yogamatta. Eli-Gro liker også godt å ha ulike mentale fokus på sine klasser – med små tekster og utdrag, Brenè Brown med UPERFEKT – våg å vise hvem du er, er nydelig litteratur til inspirasjon.

Om Kurset Yoga for stive menn:
Kurset holdes i lokalet til Yoga Sunnfjord med oppstart mandag 10.1 kl. 19.30-20.45 10 uker (unntak uke 8 vinterferien).

Yoga for stive menn er som navnet tilsier en yogatime for menn. Du behøver ikke være stiv for å delta, men dette er en time for deg der det er greit å være "stiv som en stokk". På denne timen er det fokus på fysiske øvelser som åpner i stive hofter, bakside lår, bryst, skuldre og rygg. Det vil også være fokus på pust av avspenning. Eli-Gro veileder trygt og rolig gjennom 75 min. Du vil garantert bli mykere, sterkere og roligere til sinns. Velkommen.