Treningslappen 11-15 år

Treningslappen er for ungdom mellom 11-15 år som ønsker å begynne å trene på Spenst. Fra man er 11 år til og med 13 år så må man ha treningslappen kurset og en foresatt tilstede for å kunne trene på senteret, når man fyller 13 år og har tatt treningslappen så får man lov til å trene på egenhånd i resepsjonens åpningstider. 
 
Kurset består av en felles samling der man går igjennom det ungdommer trenger av kunnskap for å kunne trene hos Spenst på en trygg og effektiv måte. I tillegg til felles samlingen får man en PT-time med Personlig Trener med tilpasset treningsprogram, og gjennomgang av dette.
Felles samling
På den felles samlingen, som varer i rundt 1 time, vil deltakerene få innføring i grunnleggende treningsteori, kosthold, antidoping, informasjon om trivselsregler og oppførsel på treningssenter.

PT-time med tilpasset program til kvar deltaker
På PT-timen får deltakerne et tilpasset treningsprogram med utgangspunkt i målsettninger, forutsettinger og erfaring. De får også ein pratisk gjennomgang av programmet, slik at de lærer seg teknikken og kommer igang med treningen på en god måte!

Pris
Kr 899,- for treningslappen. Ungdomsmedlemskap for tilgang til senteret er kr 349,- pr.mnd. Ingen bindingstid for ungdom under 15 år.