fruktvann

Vår Waterwell vannavtale er et grønt konsept som baserer seg på rent drikkevann og bruk av resirkulerte smartflasker av rustfritt stål. Et sunt valg uten tilsatt sukker. Vil du ha kaldt vann med smak og/eller kullsyre til treningen? Da kan du teste ut vårt nye tilbud!

Vannavtale

Waterwell er en maskin som leverer avkjølt, filtrert og friskt vann og lar deg velge muligheter for tilsetning av friske smaker, vitaminer, koffein og kullsyre. Totalt finnes det over 30 ulike kombinasjoner. På vårt senter kan du velge mellom smakstilsetninger som siton, bringebær, fersken og eple. Lag din egen kombinasjon med eller uten kullsyre, vitaminer eller koffein. 

For å få tilgang til våre automater, må du ha en Waterwell Smartflaske med en aktiv NFC-tag i bunnen. Du kan velge abonnement med eller uten bindigstid for fri bruk av tilbudet på Spenst Førde. Det er kun mulig å benytte Waterwell smartflasker på maskinene. 

Vil du ha fri bruk av kaldt vann med smak og/eller kullsyre til treningen? Da bør du prøve vårt nye tilbud; Waterwell.

Waterwell vannabonnement uten bindingingstid.

  • Kr 299,- for Waterwell flaske med Spenst logo som tillegg. Dette er egengansbeløp. Iskaldt, renset vann med smak, vitaminer, energi med eller uten kullsyre etter eget ønske.
  • Vannabonnement uten binding til kr 149,- pr.mnd

Waterwell vannabonnement 12 mnd. bindingingstid.

  • Waterwell flaske med Spenst logo som er inkludert i prisen. (Verdi kr 299,-) Iskaldt, renset vann med smak, vitaminer, energi med eller uten kullsyre etter eget ønske.
  • Vannabonnement inkludert 12 mnd binding til kr 120,- pr.mnd