Spenst Basis Høyskole har 8 måneders bindingstid (betales månedlig via AvtaleGiro eller faktura) Som Høyskole eller universitet student kan du fryse medlemskapet ved dokumentert utplassering/praksis fra skolen i tilegg til våre ordinære frys regler ved sykdom ect.

  • Gyldig studentbevis må fremvises på senter første gang du trener.
  • Studentrabatten gjelder for deg som er student på høyskole eller universitetet og er  under 31 år. Fra du er fylt 31 år blir medlemskapet omgjort til et ordinært medlemskap uten rabatt.

Om du ønsker kortere varighet på ditt medlemskap, kjøp her, så korrigerer vi din avtale på første trening. 

Eksempel oppstart av medlemskap:

Betaligen ved registrering avhenger av når i mnd. du kjøper ditt medlemskap. Årsak til at vi må ta en ekstra måned i forskuddsbetaling, er treghet i opprettelsen av avtalegiro i Nets.

Eksempel: Melder du deg inn 15. januar, betaler du for trening 15. januar til 31. januar i tillegg til hele februar. Ditt første avtalegiro trekk vil ikke være før den 20. februar, som da er forskuddsbetaling for trening mars måned. 

VED INNMELDING PÅ NETT ER DET FRI INNMEDLING. SPAR KR 249,-! VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG!

Etter fullført kjøp vil du motta en SMS kode som gir deg tilgang til sentert inntil du har fått hentet ditt medlemskort i resepsjonen. Nå trenger vi litt info om hvem du er, så er vi i mål. Start med å fylle inn ditt mobil nummer nedenfor: